Lørdag 10. juni vender Star Wars feberen endnu en gang tilbage til Randers Real Idrætshal, denne gang er det med arrangementet Toy-Con Randers, hvor der vil være retro og nyt legetøj, samt masser af Star Wars merchandise til salg

Dette arrangement følger i kølvandet på den store Star Wars Messes enorme succes i april måned. Arrangør Benny Ray fortæller om arrangement:

”Star Wars Messen var igen i år sådan en stor succes med tæt på 3.000 gæster, så det er svært at vente et helt år med at gentage succesen, derfor vil jeg følge min plan om at lave et eller to mindre arrangementer i løbet af året med fokus på køb, salg og byt af Star Wars figurer, vintage 80’er og 90’er legetøj, Barbie, My Little Pony, tegneserier, DVD film og film merchandise. Der vil naturligvis også være mulighed for at møde nogle udklædte Jedier og Stormtropper.”

Benny vil på messen selv have en stand med ”mint on card” (uåbnede) Star Wars figurer fra 1996-1997, og vil også stå for en mindre udstilling. Derudover kommer der sælgere og samlere fra hele landet med stande af forskellig art. Der er gratis entre til arrangementet, der starter kl. 11.00.

Benny Ray og medarrangør Henrik Wulff Rasmussen kan desuden allerede nu løfte sløret for, at næste års Star Wars Messe 14. april igen bliver afholdt i Arena Randers under det nye navn “SCI-FI-CON”, og på gæstelisten vil være Garrick Hagon, der i den aller første Star Wars film fra 1977 ”A New Hope” spiller Luke Skywalkers bedste ven, Biggs Darklighter. Derudover vil der også komme flere navne på plakaten, der uden tvivl vil glæde alle Star Wars fans.