Onsdag 21. juni bliver yogaen fejret over hele verden og naturligvis også i Randers. Det sker i Arena Randers og 150 personer har allerede tilmeldt sig til årets yogafest

 

YogaRanders inviterer i år til International Yoga Dag i Arena Randers. Deltagerne kommer til at møde to to af Danmarks bedste yogaundervisere, der vil undervise i to vidt forskellige og meget spændende yogastilarter.

Arrangementet starter kl. 18 med Jivamukti Yoga, som Tine Kotzé fra Aarhus vil undervise i gennem halvanden time. Efter en pause tager Pernille Dybro fra Hjørring over og deltagerne bliver inviteret til halvanden time med Kundalini Yoga og det, der hedder et Gong-bad. Ved sidstnævnte ligger man afslappet på yogamåtten og nyder lyd og vibrationer fra slagene på en stor gong.

“Vi har fået sammensat et flot program med to meget kompetente yogaundervisere, der viser to spændende yogastilarter, der endnu ikke udbydes i Randers, siger formand for YogaRanders Hening Wilsten.

Større i år

Da YogaRanders fejrede International Yoga Dag sidste år, var det med en stor event på J. O. Krags Plads, hvor næsten 200 yogier & yoginier mødte op i strålende solskin til en flot markering af dagen.

“I år har vi valgt et større program, som vi ser meget frem til at præsentere. På grund af det ustabile danske sommervejr har vi valgt at flytte begivenheden indendørs til Arena Randers, siger Hening Wilsten og fortsætter

“Jeg opfordrer alle med interesse for yoga til at møde op, så vi sammen kan vise hinanden og hele Danmark den glæde, vi har for yoga i Randers. Eventen er ikke kun for dem, der allerede dyrker yoga. Alle kan være med. Man skal blot medbringe en yogamåtte, måske et tyndt tæppe og gerne være i hvid t-shirt.

På yogaranders.dk kan man læse mere om programmet og Den Internationale Yoga Dags to undervisere. Der tages deltagergebyr ved tilmelding via yogaranders.dk. Man kan også tilmelde sig ved døren.

Dørene ind til yogasalen åbnes kl. 17.30.

Traditionen med at markere yoga med en fælles dag verden over, startede i  december 2014. Her udnævnte FN 21. juni til “International Day of Yoga” og de sidste to år er begivenheden på dagen blevet fejret med store, farverige og festlige yogaevents over hele verden.