Randers FC har hentet amerikansk midtbaneslider i skotske Hearts

Jagten på Randers FC’s meget omtalte ”6’er” er slut, for Randers FC har skrevet kontrakt med den 25-årige amerikanske midtbaneslider Perry Kitchen, der er noteret for fem A-landskampe for USA.

Kitchen kommer til klubben fra skotske Hearts, der sluttede på femtepladsen i den skotske liga i den forgangne sæson. Jo, Hearts….

For ældre fodboldfans vil det vække minder, for det var netop den klub, der tilbage i slutningen af 60’erne hentede Randers Frejas store navn René Møller til skotsk fodbold, hvor han desværre aldrig fik den succes, han havde fortjent og talent til. Men det er en helt anden historie.

”Vi har i nogen tid jagtet en balancespiller på holdet. I Perry får vi en spiller med en stærk karakter og et godt udtryk. Det er ikke nogen tryllekunstner, der snyder fem mand i en telefonboks, men en disciplineret spiller, der arbejder stenhårdt, men også klogt,” siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

Kitchen slog igennem som ung hos MLS-holdet DC United, hvor han blandt andet var med til at vinde pokalturneringen i 2013, inden han foråret 2016 skiftede til Hearts, hvor han i slutningen af sæsonen ikke fik helt så meget spilletid.

Perry Kitchen, fem A- og 47 U-landskampe for USA, kan få hjemmebanedebut 22. juli mod FC København. Han fik en halvleg, da Randers FC lørdag besejrede Thisted 3-1.