Siden sæsonstart i maj har over 250.000 gæster allerede besøgt Djurs Sommerland. Dermed sætter Nordens største sommerland ny rekord for sæsonens første måneder. Det giver store forventninger til sommerferieperioden i parken, der i år har åbnet Danmarks dyreste forlystelse DrageKongen

Sommerferien er kun lige begyndt for landets børnefamilier, men allerede nu tegner sæsonen rigtig god i Djurs Sommerland. På trods af nogle meget regnfulde dage i begyndelen af sommeren, ligger parkens besøgstal lige nu på 15 procent over samme tidspunkt i rekordåret 2015. Samtidig har der aldrig før været så mange gæster, der har købt Sæsonkort.

”Vores nye store rutschebane DrageKongen trækker rigtig mange gæster til parken og er meget populær. Samtidig har vi siden 2008 investeret over 400 millioner kroner i tilsammen 27 nye forlystelser for hele familien. Så vi oplever meget stor interesse for at besøge parken,” siger administrerende direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen.

Årets nyhed DrageKongen er Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Hvilket sandsynligvis også vil være med til at trække endnu flere udenlandske gæster til forlystelsesparken.

Rutschebaner er populære, og jo vildere jo bedre, så den nye spektakulære rutschebane i Djurs Sommerland skal nok blive en eftertragtet attraktion for turisterne. Med en pris på 90 millioner kroner er det samtidig Djurs Sommerlands største investering nogensinde og samtidig Danmarks dyreste forlystelse.

Sommerferieugerne har stor betydning
Ud over årets store rutschebanenyhed tager Henrik B. Nielsen også turismetendenser og vejr med i sin betragtning, når han vurderer forventningerne til sæsonen.

”Vi ser frem til de næste fem sommerferieuger, som tæller godt halvdelen af sæsonens samlede besøgstal. Her har det stor betydning, at interessen for at holde ferie på Djursland bare bliver større og større hvert år – både når det gælder danske og udenlandske turister. Sommervejret spiller naturligvis også ind. Men vi oplever i høj grad, at et par regndråber ikke afholder turisterne fra at skulle prøve årets nyhed eller vores 60 andre forlystelser. Derfor håber vi på at slå rekorden fra 2015 på 800.000 gæster,” siger Henrik B. Nielsen.

Årets sæson i Djurs Sommerland løber fra 6. maj til 22. oktober og slutter med Magisk Halloween, der er en af Danmarks største halloween-fejringer.