Medarbejderne i Verdo cyklede 10.000 kilometer i den årlige “Vi Cykler til Arbejde”- kampagne, og det udløste 10.000 kroner til Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers

Bag hver krone ligger der en cyklet kilometer. Virksomheden Verdo har deltaget i “Vi cykler til arbejde”-kampagnen, og for hver kilometer medarbejderne cyklede, donerede virksomheden en krone til Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers. Og det var den perfekte ekstra motivation for medarbejderne, fortalte Katrine Engberg Holm, som for nylig var taget med kolleger til hospitalet for at overrække donationen på 10.000 kr.
“Vi var helt enige om, at pengene i år skulle gå til et fedt formål. De skulle sprede smil og glæde. Og så er det jo fantastisk, at vi på en sund måde kunne samle penge ind til Børneafdelingen. Det har helt klart givet en ekstra motivation. Der er folk, der er hoppet på cyklen, som ellers ikke cykler, og nogle har taget omveje for, at vi kunne nå målet med de 10.000 kroner,” siger Katrine Engberg Holm, kommunikationskonsulent i Verdo.

Pengene skal give nyt liv til børnemodtagelsen
I Børneafdelingen blev Verdos medarbejdere taget imod af ledende overlæge Bent Windelborg Nielsen og sygeplejerske Lene Madsen, der ved overrækkelsen fortalte, hvad pengene skal gå til.
“Vi er meget taknemlige for den flotte donation fra Verdo. Det er dejligt, når vi og vores patienter bliver tænkt på og påskønnet på denne måde. Vi vil bruge donationen til bl.a. at få indrettet vores ventefaciliteter i børnemodtagelsen og til at give de rum, der forbinder os til Akutmodtagelsen, en kærlig hånd. Rummene er lavet godt og effektivt til sygehusbrug, men de mangler bare møbler, pynt og lignende, som for alvor gør det børnevenligt. Så det vil vi meget gerne bruge pengene på,” siger Bent Windelborg Nielsen.