Socialdemokratiet skyder valgkampen i gang med deres sommergruppemøde på Værket 14. og 15. august

 

Den socialdemokratiske folketingsgruppe, hovedbestyrelse samt partiets borgmestre og spidskandidater deltager i mødet. Sommergruppemødet holdes i Randers, der er en af de byer, hvor Socialdemokratiet håber at genvinde borgmesterposten til efteråret.

Mette Frederiksen siger:

”Mange vigtige beslutninger træffes lokalt. Og der er det afgørende, hvem der sidder for bordenden. Socialdemokratiet vil altid prioritere vores velfærd. Vi siger nej til Venstres topskattelettelser. Og så vil vi sikre det brede samarbejde – også lokalt. Jeg glæder mig meget til at hjælpe vores dygtige kandidater frem mod valget 21. november”.

Torben Hansen, Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Randers siger:

”Jeg er glad for, at hele Socialdemokratiet stiller sig så entydigt bag vores bestræbelser på at vinde valget til november. Det er vigtigt for os at genskabe det brede samarbejde i Randers kommune og få fokus på folkeskolerne, børnene, et værdigt ældreliv, breddeidrætten, arbejdspladser, unges muligheder –  ja de nære ting som betyder noget i hverdagen for os alle.”

I det hele taget markerer sommergruppemødet, at de socialdemokratiske folketingsmedlemmer vil involvere sig aktivt i kommunal- og regionsvalget.

Mandag kl. 17.15 går folketingsgruppen dør-til-dør i Randers for at bistå borgmesterkandidat Torben Hansen i sin kampagne.

“Det er dejligt, at folketingsgruppen på den måde involverer sig i Randers og går rundt og snakker med og lytter til randrusianerne. Det vil give gode input til arbejdet på Christiansborg” udtaler Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Randers kommune, Torben Hansen og fortsætter:

“Allerede søndag kommer socialdemokratiske borgmestre og borgmesterkandidater fra hele landet og holder møde i Randers. Visitranders har gjort en kæmpeindsats for at skaffe tilstrækkelige hotelværelser, 135 den ene nat og 115 den anden. Stor tak til dem – sammen med Værket hvor møderne afholdes fra søndag til tirsdag”.

“Sommergruppemødet er vigtigt for Randers, da der kommer journalister fra hele landet og dækker mødet – og møderne får forhåbentlig gjort klart, at Randers også er møde- og konferenceby”

Og efter sommergruppemødet påbegynder Mette Frederiksen en omfattende turne, hvor hun på fire dage besøger Randers, Syddjurs, Norddjurs, Frederikshavn, Hjørring, Viborg, Herning, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Billund, Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Svendborg, Kalundborg, Holbæk, Køge og Ballerup.