Onsdag i Randers Ugen, blev der traditionen tro afholdt Randers City Stafet på Østervold.
Da løbet kl. 18.30 blev skudt i gang af borgmesteren, stod et rekord stort antal løbere klar til at indtage den 3,5km lange rute.

Alle kan være med
Opbakningen til arrangementet var i år rekord stort for både sponsorer og deltagere. For anden gang, var det også muligt at deltage som gående, her går man ruten en enkelt gang, hvilket betyder at alle kan være med. Arrangørerne fortæller at opbakningen til dette er stor, hvorfor det vil blive gentaget igen i 2018.

Med flere eftertilmeldinger og et større antal gående, nåede Citystafetten i år et deltagerantal på 340.

Højt humør og spænding
God stemning, spænding og højt humør var at mærke under stafetten. Allerede fra start havde arrangørerne sørget for, at Østervold, der lagde rammer om både start- og målfelt, var en oplevelse værd.
Inden løbet optrådte Henrik Busborg & the Devils med et fremragende show, der hyldede Elvis Presley. Derudover var der både flotte amerikaner biler, hoppeborg for de mindste og opvarmning af Fitness World.

Imponerende
Randers Freja Atletik lagde imponerende ud og allerede efter bare 10 minutter og 15 sekunder kom deres første løber i mål.

De endte også toppen af skamlen som suveræne vindere, med en tid på bare 55 minutter og 36 sekunder. Stærkt forfulgt af bokserne fra Randers Atlet Club og de unge fra Randers Freja Triathlon ungdom, der kom i mål på henholdsvis 1 time og 3 minutter og 1 time og 5 minutter.

Overskuddet af Randers City Stafet blev i år doneret til mødrehjælpen i Randers med en check på 20.000kr inden løbet blev skudt i gang.