Onsdag 23 august kl. 19, holder SocialListen stiftende generalforsamling i Fritidscentret

Hvis SocialListen skal have en chance for at gøre sin indflydelse gældende, så er det nødvendig med stor opbakning, siger Palle Bertelsen

 

“Vi opfordre derfor alle interesserede, der kunne have lyst til at få indflydelse på SocialListens arbejde og indflydelse på de beslutninger der tages i byrådet, om at møde op til generalforsamlingen. Som medlem af SocialListen får man, ud over indflydelse på vores politik, også mulighed for at stille op til kommunalvalget 21 november”, fortæller Palle Bertelsen.

SocialListen har en stærk vision for hele Randers kommune, hvor social ansvarlighed er et kernepunkt.

Plejefamilie sagen skal genforhandles på en faglig forsvarlig måde, hvor barnets behov tilgodeses. Folkeskolen skal styrkes med fokus på læring, stabilitet og et opgør med de markante besparelser.

“Vi har brug for et byråd hvor ærlighed, åbenhed og dialog er en selvfølge. Den nuværende byrådsperiode har båret præg af manglende samarbejde mellem de forskellige lister og partier. Mange forslag er vedtaget med mindst mulig flertal. SocialListen vil styrke det brede samarbejde i byrådet, arbejde for mere åbenhed i beslutningsprocessen og en øget borgerinddragelse.

Vi ønsker et byråd for hele kommunen”, siger han.

Borgerinddragelse skal være en selvfølge. Det skal være muligt for borgeren at have indflydelse på de beslutninger der træffes i byrådet og selvfølgelig at det er muligt at fremkomme med gode forslag til en forbedring af kommunen.

“Vi vil med en langsigtet økonomi, sikre at underfinansiering undgås. Samtidig vil vi arbejde for at rammestyringen på visse områder bortfalder”, fortæller Palle Bertelsen.

SocialListen støtter ikke bygning af overflødige monumenter så som hal 4.

Privatisering af villaveje skal stoppes og de veje der allerede er privatiseret, skal tilbageføres til kommunal regi. Samtidig har SocialListen indgået valgteknisk samarbejde med Radikal Venstre, Velfærdslisten og Enhedslisten.

“Der er mange ting vi er enige om men bestemt også noget vi er uenige om”, pointerer Palle Bertelsen.

 

Indtil nu opstiller for SocialListen:

Palle Bertelsen (Randers) Søren Mikkelsen (Gerlev) Brian Højlund (Øster Tørslev) Helle Rasmussen (Sønder Borup)