Første opgør på hjemmebane i denne sæson bød på et opgør mod tidligere Randers HK træner, Mads Brandt, der nu er i spidsen for Ringkøbing Håndbold. I en flot kulisse med hele 1792 tilskuere løb truppen på banen for at jagte 2 point.

Begge hold havde indledt sæsonen med et nederlag, så der blev kæmpet om de vigtige point.

Hjemmeholdet var foran 4-1 efter 6 minutter. En god defensiv gjorde det svært for gæsterne, selv med en mand i overtal. Randers HK var foran 5-1 efter 10 minutter , og det tvang gæsterne til at tage TTO.

Efter et kvarters spil var Randers HK i front 6-3 med en mand i undertal. Ringkøbing havde meget svært ved at komme igennem hjemmeholdets defensiv. Sidst i første halvleg kom gæsterne bedre med og fik reduceret til 8-7. Hjemmeholdet var gået i stå i angrebet og havde svært ved at løse Ringkøbings 5-1 forsvar. Det udnyttede gæsterne og kom foran 8-9 efter 27 minutter. Camilla Degn fik udlignet kort efter til 9-9. Holdene gik til pause ved stillingen 10-10.

Hurtige scoringer fra begge hold i starten af 2. halvleg gav stillingen 13-11 efter 6 minutter. Randers Hk fik hurtigt slået et hul og var foran 17-12 efter 11 minutter. Gæsterne fortsatte deres offensive forsvar, og det gav stadig lidt udfordringer angrebsmæssigt for hjemmeholdet, der smed et par dumme bolde væk.

Defensiven var tilgengæld bedre på plads og det betød, at Randers HK var foran 19-14 efter 20 minutter af 2. halvleg. Gæsterne blev dog ved med at hænge på, og fik reduceret til 20-18 med 3 minutter tilbage. Teknisk fejl på stribe gav en uskøn afslutning på kampen. Med 30 sekunder tilbage af kampen reducerede Ringkøbing yderligere til 21-20. Spændingen var intakt til det sidste. Randers HK trak det længste strå og vandt sæsonens første sejr 21-20.