De færreste er nok i tvivl om, at vores første og største mission i Fusion Randers er, at få samlet byrådet om nogle langsigtede løsninger. Vi ville se det som en kæmpe succes, hvis bare vi kunne samle 80 % af byrådet om et budget, en vision, en mission som ikke bare tæller frem til næste valgår. En større helhed der kommer borgerne til gavn, hvor personfnidder og ideologiske principper bliver tilsidesat. Hvor tilliden til lokalpolitikere ikke længere er blandt den laveste i landet, men i stedet får fokus på hvad vi sammen kan gøre for at løfte Randers Kommune.

Kritikere af Fusion Randers mener det er drømmetænkning. At det er det de alle siger, men aldrig kommer til at ske. Det synes jeg er en skam. Jeg synes det er en skam vi på forhånd gør Randers Kommune dårligere end vores nabokommuner. For her kan det lade sig gøre. Senest har vi set at man ikke bare med 80 % kan blive enige – men at alle byrådsmedlemmerne kan blive enige om et budgetforlig i Mariagerfjord Kommune.

Selvfølgelig kan vi også det! Selvfølgelig kan vi arbejde sammen og finde de steder vi er enige, frem for at fremhæve de ting vi er uenige om. Randers Kommune kan meget mere – og det skal vi politisk stå sammen om.

 

Jesper Bræmer

Fusion Randers

R. Hougårds Vej 66

8960 Randers SØ