Kasper Fuhr Christensen, byrådsmedlem i Randers kommune. Glæder sig som sædvanligt når han kan få mulighed for at stikke en kæp i hjulet for udvikling og vækst i Randers kommune.

Det skete på byrådsmødet i aftes den 18. september, hvor Kasper Fuhr benyttede sig af at byråds flertallet der går ind for projektet omkring en ny hal fire, Venstre og Dansk folkeparti kunne komme i mindretal, da et af Venstres medlemmer var på ferie.

På byrådsmødet stillede Kasper Fuhr igen sit forslag om at udsætte (helst at droppe) projektet omkring hal fire til efter valget. Mødet blev suspenderet i 10 min. så partierne kunne finde ud af deres stillingtagen til forslaget.

Den efterfølgende afstemning viste at de positive partier for hal fire, Venstre og Dansk folkeparti var kommet i mindretal. Idet alle andre partier i byrådet var hoppet på Kasper Fuhrs limpind. Der uden hensyntagen til de mulige konsekvenser vedtagelsen af beslutningen vil forårsage for projektet og Randers kommunes omdømme.

Mest skuffende er det imidlertid at socialdemokratiet med manden i spidsen der gerne vil være borgmester, Torben Hansen. Udviser en så dårligt dømmekraft at han ikke kan se, at beslutningen yderligt er med til fremstille Randers kommune som et sted hvor investorer og iværksættere skal gå langt uden om.

Projektet omkring hal fire er opstået efter et mangeårigt ønske fra De Samvirkende Idrætshaller. Fordi Randershallen ikke længere er tidsvarende og i flere år har kørt på dispensation omkring brandsikring m.m. En investering der vil løbe op i et beløb på ca.20 mill. kroner uden at hallen derved blev mere tidsvarende.

Bygherren og investeringen af hal fire er De Samvirkende Idrætshaller og ikke Randers kommune, som Kasper Fuhr og andre forsøger at fremstille sagen. En ny hal fire vil være et løft for brandingen af Randers kommune. Samt være en god investering til igen at kunne tiltrække større engagementer som landskampe, koncerter om konferencer m.m.

Og dermed være med til at tiltrække liv og kunder til byens forretninger og hoteller m.m.

 

 

Jørgen Andersen

Stenaltvej 6

8930 Randers NØ