Valgkampen går ind i sin afgørende fase. SF er klar, og har afleveret sin kandidatliste. Nu gælder det valgkampen, der for SF først og fremmest kommer til at handle velfærd og folkeskoler.

Randers står med store aktuelle problemer, som det kommende byråd bliver nødt til at handle på, og SF er klar til at sætte sit præg på beslutningerne. Situationen på folkeskolerne og i familieafdelingen, er blot nogle af det mest akutte problemer. Uanset hvor meget, der forsøges at bortforklare problemerne, vil det koste flere penge at løse dem. Penge som kun kan hentes hos kommunens egne borgere.

SF opstiller 18 kandidater, der er klar til at tage en tørn sammen med vore nuværende byrådsmedlem og borgmesterkandidat. SF stiller sig gerne til rådighed for at stå i spidsen for et samarbejdende byråd, der kan og skal finde løsninger på de problemer, kommunen står med. En helt ny fremtid – for hele Randers kommune.

 

  1. Charlotte Broman Mølbæk, 39 år. Byrådsmedlem. Udannet pædagog. Læser nu politik og offentlig administration på Ålborg Universitet.
  2. Rosa Lykke Yde, 35 år. Bosat i Fårup.Uddannet pædagog. Arbejder som Kirke- og Kulturmedarbejder i Folkekirken. Formand for SF Randers.
  3. Ann Søndergård Pedersen, 52 år. Faglig Sekretær og næstformand i BUPL Østjylland. FTF repræsentant i EVA Randers.
  4. Bent Olesen, 70 år. Tidligere forstander for FOF i Randers. Medlem af Handicaprådet og Kammerorkestrets bestyrelse.
  5. Flemming Sørensen,                     69 år. Vorup. Uddannet elektromekaniker, tidligere folkeskolelærer. Formand for Handicaprådet Randers, formand for Scleroseforeningen Randers, formand for Specialskolernes Landsidrætsstævne, bestyrelsesmedlem Gaia Randers.
  6. Mikkel Weidanz, 42 år. Førtidspensionist. Tidligere sælger og lærer. Bestyrelsesmedlem i SF Randers.
  7. Signe My Scharling Bernberg, 22 år. Studerende, Samfundsfag AAU. Været elevrådsformand på Rønde Gymnasium. Arbejdet 2 år i hjemmeplejen og 1 år i børnehave/vuggestue.
  8. Annemarie Brynnum Andersen, 48 år. Bor i Kristrup. Socialpædagog. Mor til to. Randers borger siden 1990.
  9. Rasmus Aabo Blichfeld, 39 år. Folkeskolelærer. Arbejder med specialundervisning. Kasserer i SF Randers.
  10. Alice Mølbæk, 62 år. Bor i Øster Bjerregrav. Nybagt efterlønner.
  11. Carina Jakobsen, 30 år. Pædagog. Uddannet i 2012 på Via UC i Randers. Tillidsrepræsentant og Arbejsmiljø Repræsentant. Har været aktiv i SFU.
  12. Bjarne Mølbæk, 60 år. Bor i . Øster Bjerregrav. Produktchef.
  13. Jannie Zajkovska, 43 år. Lærer på Rismølleskolen siden 2001.
  14. Morten Wilfing Blak Pedersen, 29 år. Butiksansat. Tidligere chauffør.
  15. Peter Kejser, 62 år. Førtidspensionist. Tidligere underviser på forskellige niveauer.
  16. Susanne Robak, 67 år. Tidligere Børnehaveklasselærer.
  17. Tage Overgaard Poulsen, 68 år.  Tidl. Regnskabschef. Senest afd. leder i den socialøkonimiske virksomhed Huset Venture.  Næstformand SF Randers, best.medl. i SØ Randers, formand i AB1981. Tidl. Byrådsmedlem i Rosenholm på Djursland.
  18. John Lehmkuhl, 68 år. Tidligere Folkeskolelærerlærer. Tidl. Kredsformand i DLF.

18 mennesker der vil arbejde for en ny fremtid – for hele Randers kommune

 

Lokalformand for SF-Randers og byrådskandidat

Rosa Lykke Yde

Gammel Randersvej 2

8990 Fårup