Med Turbinen i Randers, Fermaten i Herning og Spillestedet Thy i Thisted som afsendere inviteres lokale sangskrivertalenter til workshop i samarbejde med ROSA, SPOT og Danmarks største sangskriver- og producerevent Aarhus Calling. Målet er at styrke det lokale miljø for sangskrivning

I oktober og november sætter “SPOT Calling on Tour” fokus på nogle af landets lokale sangskriver-miljøer. Det sker når det internationale sangskriver- og producer-event Aarhus Calling i et tæt samarbejde med ROSA og SPOT samt de regionale spillesteder Turbinen i Randers, Fermaten i Herning og Spillestedet Thy i Thisted sætter sangskrivning øverst på dagsordenen.  Målsætningen med projektet er at stimulere sangskrivning lokalt, sætte fokus på sangskrivning som erhverv og ikke mindst spotte og udvikle nye talenter.

De lokale sangskrivertalenter inviteres til at ansøge om deltagelse i en to-dages workshop med spillestedet som vært: Her skal de skrive sange side om side med producer-duoen Claus Holm & Rewan Riko (Nik & Jay, Morten Breum m.fl.), britiske Jess Morgan (Sweet California m.fl.) samt to dygtige sangskrivere fra Aarhus Callings talentnetværk.

”Vi er sikre på, at der er mange spirende sangskriver-talenter i de jyske byer, som vi tager imod med åbne arme i dette set-up. Der ér langt fra en god sang til en hitlisteplacering, og derfor er det vigtigt, at vi kommer ud og møder hinanden”, siger Rewan Riko, der netop tog initiativet til Aarhus Calling i troen på at ”fødekæde-modellen” er vejen til succes.

“Professionel sangskrivning kræver flid og talent. Sangskrivere kan vokse op og leve hvor som helst. ROSA glæder sig til – sammen med SPOT & Aarhus Calling – at byde nogle af landets talenter op til dans”, siger ROSAs leder Gunnar Madsen.

Workshop’ene forgår i Turbinen, Randers 31. oktober – 1. november. Hver workshop afsluttes med en Open Session, hvor musikinteresserede fra området inviteres med og får indblik i, hvordan international, kommerciel musik bliver til.

SÅDAN ANSØGER MAN OM DELTAGELSE I EN AF DE TRE WORKSHOPS:
Send din ansøgning (max 1 A4 side) med billede og demo (max. 2 stk. i mp3-format) til hit@aarhuscalling.com med spillestedets navn i emnefeltet senest 1. oktober. Deltagere kontaktes og offentliggøres 9. oktober.