Mange gange stiller jeg mig selv det spørgsmål ”Hvad er meningen med livet?”, og hver gang tænker jeg på citatet ”We rise by lifting others”. Her finder jeg nemlig svaret på mit spørgsmål.

At gøre ting, som fylder vores sjæl og ikke vores ego, er ting, som gør os glade. Præcis derfor opstår der en ubeskrivelig glæde, når man hjælper et andet menneske til et bedre liv. At hjælpe andre til et bedre liv er den største gevinst man kan opnå i livet

Det, at jeg nu er byrådskandidat for Liberal Alliance, giver mig muligheden til at opnå denne glæde. Og ikke kun én gang. Men mange gange. Og dette vil jeg udnytte med stor fornøjelse.

Uanset hvor man vokser op, skal man have de samme muligheder i livet. Derfor har jeg i samarbejde med mit parti udarbejdet en social politik, som vil gavne udsatte med henblik på at gøre deres liv bedre. For mig er det vigtigt, at alle bliver hørt. Endnu vigtigere er det dog, at det vi gør er med til at forbedre situationen hos andre. Derfor er det vigtigt, at vi lytter til hverdagens eksperter, medarbejdere og dem, som har brug for en hjælp i hverdagen.

Hos Liberal Alliance vil vi prioritere tiltag, der gør livet bedre for både udsatte børn og voksne.

  • Vi vil oprette et fritidspas, så børn og unge fra socialt udsatte hjem kan gå til sport, spejder eller noget helt andet sammen med deres kammerater.
  • Vi vil tilføre flere midler til frivillige foreninger, der arbejder med udsatte, så de frivillige kan tage over, når kommune og stat giver op.
  • Vi vil genoprette familie og plejefamilieområdet, da det er vigtigt for os, at børn trives og udvikles, så de ikke udsættes for svigt.

Vi skal som kommune tage godt hånd om vores børn, unge og voksne. Hvad nytter det at bruge penge på kunst og kultur, hvis børn og unge svigtes eller ikke kan gå til sport og fritidsaktiviteter med deres venner, fordi familiens økonomi ikke er til det.

Vi er sammen om Randers og om hinanden. Er du?

Enar Medzic
Byrådskandidat Liberal Alliance
Skelvangsvej 149, 1 tv  Randers NV, 8920