Vores smukke by er pt. Klistret til med plakater der forsøger at manipulerer dig til at stemme på lige netop ham eller hende, der stirre dig lige i øjnene på plakaten. Dette gerne med nogle ”slagord” der indikerer at de der opstiller selvfølgelig vil dig og dine kære det bedste. Jeg kan gå en tur og ikke lade være med at trække på smilebåndet når jeg ser hvordan især V og DF fortæller os at de vil velfærd, at de vil give flere penge til børneområdet, at de selvfølgelig vil alle i hele kommunen det bedste. Det endda selvom det er purre opspind og genbrug fra sidste valgkamp. V og DF har haft rig mulighed med deres udemokratiske flertal til at give dig alt det de lover i valgkampen og så må man jo spørge sig selv, hvorfor har de ikke det? Hvorfor er der blevet lukket skoler? Hvorfor er der trukket penge ud af folkeskolen med blandt andet en kuldsejlet inklusion og elevflugt til følge? Hvor blev den velfærd af, som i står og lover nu? I har haft alle muligheder for at servere den til byens borgere, på et sølvfad i hele byrådsperioden.

Jeg ved allerede hvad V og DF vil svare. ” Jamen hvis du ser i det nye budget vil du se, at vi netop har tilført penge til…” Jo, jo det er vældig fint, det er jo valgår, så der kan man som borgmester og støtteparti jo ikke flå mere fra borgerne. Men kigger vi tilbage igennem hele perioden hvor Omann og Venstre har haft borgmesterposten, ligger til og trækker fra, hvor meget mon så der er givet til børnene, til skolerne, til de ældre, kort sagt til kommunens velfærd? Det regnestykke gad jeg godt, at se borgmesterkontoret fremlægge her midt i valgkampen, fremfor det valgflæsk der serveres lige nu.

Derfor kære vælger, lad dig ikke narre og bedrage af tomme løfter fra de, der indtil nu med et udemokratisk flertal i ryggen, har kørt vores bys velfærd i ruiner. Brug i stedet få minutter af din tid på, at sætte dig ind i byens historie de sidste 4 år og erkend at hvis du vil have mere af det samme, så stem det samme. Vil du forandringer, højere kvalitet i velfærden og ikke mindst ordentlighed. Så er en stemme på Radikale Venstre et sikkert valg. Vi vil lade alle børn blomstre.

 

Dan Løvkvist
Radikale Venstre
Nyvangsvej 14 b
8900 Randers C