Et af de nyste skud på den politiske scene i Randers, Fusion Randers, vil forsøge at tage politikken ud til borgerne; der hvor de er. Det vil de gøre ved at afholde et online vælgermøde, live på Facebook. Borgerne vil have mulighed for at se og lytte med, men også stille spørgsmål direkte undervejs

 

Der vil også være mulighed for at være fysisk tilstede under vælgermødet. Fusion Randers har nemlig sat 50 billetter til stegt flæsk og drikkevarer på spil. Dem kan man vinde ved at trykke ’Deltager’ på listens Facebookside, og tagge den person man gerne vil have med til eventet. Fusion Randers trækker vinderne fredag aften.

”Nu har vi turneret kommunen rundt til diverse vælgermøder de sidste par uger, men vi føler lidt vi mangler de sidste. Vi vil gerne tage politikken helt ud til borgerne, så de kan få noget at tænke over; for kommunalpolitik betyder faktisk noget” siger Martin Schnoor Warming, der er kandidat for Fusion Randers.

I løbet af denne uge, vil Fusion Randers sende videoer ud på de sociale medier, der forklarer hvorfor de har stor forståelse for hvorfor man ikke nødvendigvis lige har haft tid til at sætte sig ind i kommunalvalget, hvorfor de gerne vil gøre det nemt og bekvemt.

Fusion Randers har inviteret de fem borgmesterkandidater til debatten, for at høre dem om hvordan netop de vil få samlet byrådet om de gode beslutninger. For netop dét er en af Fusion Randers’ mærkesager. De store beslutninger, hvor mange politikere tager ansvar.

”Vi mener i høj grad der er behov for nogle bredere forlig i Randers Byråd, så vi ikke kun tager beslutninger der gælder de næste to år. Vi vil gerne have endnu længere visioner på, så vi kan få eksekveret alle de gode idéer der er på tegnebrættet” fortsætter Jesper Bræmer, der også er kandidat for Fusion Randers.

Valgmødet finder sted på søndag 19. november fra kl. 19:00 i WorkInn, hvor de som har vundet billetter til spisning vil få serveret lidt til maven og ganen, hvorefter vælgermødet bliver sendt live fra kl. 20:00.

Link til begivenheden på Facebook:

https://www.facebook.com/events/147451952669307/