Efter en overvældende succes i 2017 ved Open Air den 1. lørdag i Randers Ugen er programmet for Randers Ugens Open Air 2018 nu på plads.

Lis Sørensen
Lis Sørensen er første artist på scenen og mange har bedt om netop Lis til Randers Ugen 2018. Ikke så mærkeligt for hendes musik er flyttet ind i os og blevet en del af det lydspor, vi lever vores liv til.

Tonerne, ordene og stemningen er som indre skridt, der driver os frem og har gjort det så længe, vi kan huske. Lis Sørensen har været en del af dansk musik, siden hun var ganske ung, og at hun nu kan fejre trediveårs jubilæum som soloartist, overrasker nok i virkeligheden de færreste.

Hun har fulgt sin egen generation lige fra de selv var unge, blev forældre og til nu, hvor også børnebørnene lytter med. En fantastisk start for alle aldersgrupper ved Randers Ugens Open Air.

Michael Learns To Rock
Dernæst Michael Learns To Rock, som er ét af dansk musiks mest succesfulde og populære bands. Publikum kan se frem til at opleve Michael Learns to Rock spille nogle af deres absolut største hits fra en 30 år lang karriere samt en række helt nye sange, når de går på scenen. De har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Ikke uden grund, de spiller iørefaldende musik med fin kant alle synger/nynner med på.

Sømændene
Som mørket begynder at falde på, lukkes der op for et rent kultband med masser af stemning, godt humør, fællesang- og skål. Det er Sømændene der sætter gang i løjerne. De har krydset 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start på Sydsjælland i begyndelsen af 00’erne. Sømændenes show er en kæmpe succes og lokket festivalgængere ud af teltene og på tæerne på landets største festivaler og scener i adskillige år.

Det er netop live at de 9 sømænd føler sig hjemme, understreger Orlogskaptajnen, Søren Bredahl: ”Vi lever jo nok alle lidt for at komme på græs hvert forår. Der er ikke noget, der slår fornemmelsen af at stå over for 10.000 mennesker, der alle råber drik, drik, drik.” Det bliver rent kult.

Johnny Madsen band
Efter en sådan omgang er der kun ganske få der kan sætte stemningen i top igen. Og, johnny Madsen Band er blandt dem. Rockskribent og anmelder Steffen Jungesen siger det ganske præcist: ” Johnny Madsen har det bedste traditionelle rock’n’roll band i Danmark, og han har velsagtens landets bedste rockguitarist i Knud Møller, og i min bog har Madsen gennem tiden begået flere af de absolut uomgængelige albums i dansk rockhistorie.” Sådan er det bare – og det citat er rigtig mange randrusianere helt enige i.

Johnny madsen er tilbage, lukker og slukker en lang dag og aften på Justesens Plæne og vi glæder os.

Billetsalget er startet på www.randersfest.dk og www.tanteolga.dk  og i netop denne uge er der Black Friday tilbud indtil den 26. november på kun 175 kr. + billetgebyr.