Når Djurs Sommerland åbner 27. april, udvides medarbejderstaben med 650 sæsonmedarbejdere

Efter en forrygende sæson med besøgsrekord på 808.866 gæster er forberedelserne allerede i fuld gang til den kommende sæson, herunder også rekrutteringen af de 650 sæsonmedarbejdere der sommeren igennem skal give børnefamilierne mindeværdige oplevelser. Nordens største sommerland er derfor på jagt efter dygtige og passionerede seniorer og unge medarbejdere. Den store udvælgelsesproces starter, når ansøgningsfristen udløber 8. januar, og de mange hundrede ansøgere screenes med henblik på en audition i februar, hvor det endelige hold sættes.

Derfor er det nu, at ansøgningen skal sendes af sted, hvis et job som for eksempel supersælger i en af souvenirbutikkerne, kok i en af restauranterne, eller måske pirat, cowboy eller bondemand ved en af de mange forlystelser lyder spændende. Mulighederne er mange.

Kun de bedste slipper igennem nåleøjet
”I Djurs Sommerland er det altafgørende, at vores gæster er glade og tilfredse, når de er på besøg hos os. Vi ved, at vores medarbejderes møde med gæsterne, hvad enten det er i en kiosk, ved en forlystelse eller andre steder i parken, har stor indflydelse på gæsternes tilfredshed. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. For at komme i betragtning til et job skal man have lysten og evnen til at yde en ekstra indsats sæsonen igennem,” siger direktør, Michael B. Nielsen.

Allerede nu har 75 procent af dette års sæsonmedarbejdere genansøgt om at blive en del af holdet til næste år.

”Det er overvældende, at så mange ønsker at komme tilbage til os igen i 2018. Vi er rigtig glade for den store interesse, der er for at arbejde for os, og vi modtager meget gerne mange flere ansøgninger, så vi har mulighed for at vælge de bedste af de bedste til den kommende sæson,” slutter Michael B. Nielsen.

For at finde de helt rigtige medarbejdere, afholder Djurs Sommerland en audition i februar, hvor over 1000 potentielle kandidater til stillingerne screenes, og inden sæsonstart kommer hele holdet af sæsonmedarbejdere gennem et grundigt træningsforløb.