Odense løb med sejren

Det ville være 2 bonuspoint, hvis Randers HK denne onsdag aften kunne tage sejren fra det stærkt besatte Odense mandskab. Det ville i hvertfald styrke selvtilliden frem mod næste uges opgør mod Aarhus United, der har god medvind i øjeblikket.

Gæsterne måtte anses for at være storfavoritter, hvilket gav hjemmeholdet muligheden for at kunne spille frit. Spørgmålet var bare om det havde nogen betydning, og om ressourcerne et i et tætpakket program kunne holde hele vejen.

Maria Fisker var tilbage som spilstyrer hos hjemmeholdet. Gæsterne lagde et tungt pres og var på 2-3 efter 5 minutter. Randers HK dækkede offensivt og aggressivt op. Det stressede gæsterne til og behagede hjemmepublikummet.

Begge hold spillede i tårnhøjt tempo, og det lykkedes gæsterne at komme foran 4-7 efter et lille kvarter. Odense flyttede bolden hurtigt, og var sikre på deres afslutninger.

En lidt rodet periode fulgte. Det kom gæsterne bedst ud af. Hjemmeholdet blev ramt af en udvisning, det gav gæsterne lettere spil. Med 5 minutter tilbage af halvlegen stod den 8-12. Holdene gik til pause ved stillingen 10-13.

Anne Sofie Hjort satte 2 hurtige scoringer ind i starten af 2. halvleg og en 2 minutters udvisning hev gæsterne også til sig. Flot start af hjemmeholdet. Det udnyttede Maria Fisker efter en flot redning af Thørn i målet. 13-13 efter 5 minutter.

Odense fik dog hurtigt fat i kampen igen og  spillede sig på 13-17. Det tvang Randers HK til at tage time out. Randers HK kæmpede med at komme igennem den stærke defensiv, og havde kun scoret 4 mål efter små 13 minutter af 2. halvleg.

Med 11 minutter tilbage af kampen fik gæsterne en 2 minutters udvisning, men i første omgang smed Randers HK bolden væk. Stillingen var 17-19.

Randers HK fik bragt spænding ind i opgøret ved 18-19. Desværre fik Odense derefter 2 hurtige mål. Der var små 5 minutter tilbage af kampen.

Hjemmeholdet gav det et sidste forsøg med en ultra offensiv opdækning. Det blev dog Odense, der løb med sejren på 20-23.

Målscorer: Anne Sofie Hjort 4, Clara Monti 2, Daniela Gustin 2, Cecilie Hansen 2, Maria Fisker 2, Gitte Andersen 1, Mari Molid 3, Frederikke Gulmark 1, Camilla Degn 1, Sara Johansson 2