Randers Statsskole inviterer alle interesserede til åbent hus og orienteringsaften onsdag 17. januar kl. 19-21.00

 

Rektor Lone Andersen fortæller, at arrangementet begynder i skolens multihal:

“Vi fortæller i ord, billeder og musik om det almene gymnasium og om skolehverdagen på Randers Statsskole, og skolens elever viser scener fra årets musical, En skærsommernatsdrøm”.

Efter velkomsten og informationen i hallen fortsætter programmet på skolen, hvor man kan møde elever, lærere, studievejledere og ledelse.

På gangene er der musik og drama, og man kan kigge ind i lokalerne og møde gymnasiets fag og studieretninger, overvære undervisning – og selv være med.

På kontoret er der vejledning om elevoptagelse og om SU til ungdomsuddannelser.

“Det er også en rigtig god idé at besøge festsalen på 1. sal – både fordi den i sig selv er noget særligt, men også fordi elever, studievejledere og ledelse svarer på spørgsmål om hverdagen i gymnasiet, grundforløb, studieretninger og valgfag,” fortæller rektor Lone Andersen.

“Her har vi også indrettet et café-hjørne, og der er også café på “Langelinie” i kantineområdet.”

Hele aftenen er der elever, der kan hjælpe med at finde vej på skolen.
“Kig efter elever i t´shirts med kongekrone”, siger rektor Lone Andersen og fortsætter:
“Vi glæder os rigtig meget til at tage imod alle interesserede elever og deres forældre til en forhåbentlig informativ aften, hvor man kan få et indblik i uddannelsen til studentereksamen på Randers Statsskole og også til at vise vores flotte og historiske skole frem”.