I forbindelse med at Selvhjælp Randers er flyttet i nye lokaler i Brødregade 20, 1.tv., holder de åbent hus lørdag 3. februar fra klokken 11-13

 

Selvhjælp Randers vil gerne invitere alle borgere inden for et par timer for gøre opmærksom hvem de er, hvad de laver, og hvordan deres lokaler er indrettet. Der vil være lidt snacks og forplejning, og nogle frivillige fra Selvhjælp Randers står klar til en snak, både nede på gaden foran Selvhjælp Randers og oppe i deres lokaler.

Selvhjælp Randers vil i 2018 gerne rette fokus på synlighed, så flere får kendskab til, at de er her, og hvad de kan tilbyde. Derfor åbner Selvhjælp Randers dørene for alle interesserede lørdag 3. februar

“Alle kan komme i en svær situation i livet, og så er det godt at vide, at Selvhjælp Randers eksisterer,” siger Anne-Mette, som ikke kendte til at Selvhjælp Randers, da hendes søn pludselig blev syg med stress og ikke vidste, hvor hun skulle få hjælp.

Til Åbent Hus-arrangementet kommer børnekoret Jennumparken og teatergruppen Kastali’a og underholder med sang og teater.

“Vi har valgt at invitere henholdsvis Kastali’a og børnekoret Jennumparken, da det ligger i tråd med vores arbejde med børn og unge. Vores formål er at styrke børns handlekraft, ressourcer og mestring af nye kompetencer, hvilket vi også tænker, at børnekoret og Kastali’a støtter op omkring,” forklarer Majbritt Bargsten, daglig leder af Selvhjælp Randers.

Hos Selvhjælp Randers tilbydes også gruppeforløb for voksne, samtaleforløb, parsamtaler og familiesamtaler.