“Vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger, trælse attituder og manglende kommunikation”

Det er ordene fra Torben Bohnhardt fra HeadON, som Støtteforeningen Romalt Friskole har inviteret til Romalt mandag 19. marts for at tale om sin fortid i bandemiljøet og kampen om at komme ud af det. Med historier og maleriske fortællinger slår han fast, at alle mennesker, også unge mennesker, kommer ud i situationer i livet, hvor det kan være svært at se – og tage – de rigtige valg.

Foredraget har som mål at komme de unge på kanten af kriminelle miljøer i forkøbet og aflive myterne om, at kriminalitet betaler sig, og at selvom pengene er sorte, så kan livet godt være rosenrødt. Derudover er det også Støtteforeningen Romalt Friskoles håb, at der er så stor opbakning til foredraget, at de kan få en foredragsrække op at stå, så foreningen kan være med til at samle forældre samt deres børn og unge mennesker i Randers til et spændende foredrag en gang årligt.

Støtteforeningen Romalt Friskole har valgt at tage emnet op, da man her jævnligt bliver mødt af nyheder i tv og aviser, hvor der er fokus på, at børn og unge lokkes ind i det kriminelle miljø.

“Vi mener, at vi også har et ansvar for at øge fokus på problematikken i vores område. Vi ser det som en stor mulighed at samarbejde med HeadON og skabe opmærksomhed om problemet,” lyder det fra Støtteforeningen Romalt Friskole.

Støtteforeningen Romalt Friskole og HeadON
Foredraget henvender sig til unge og deres forældre – alle er velkomne, dog er aldersgrænsen 12 år. Man kan købe billet på www.romaltfriskole.dk. Der er kun 140 pladser, så man skal være hurtig med billetkøbet. Under foredraget vil det være muligt at købe forfriskninger til små priser med MobilePay eller kontanter.

HeadON har sponsoreret foredraget, og overskuddet bliver delt mellem HeadON og Støtteforeningen Romalt Friskole. HeadON er en forening stiftet med det formål at hjælpe socialt udsatte og/eller kriminalitetstruede mennesker til at skabe sig en ny identitet med et selvstændigt og selvforsørgende liv samt livsglæde og livskvalitet. Støtteforeningen Romalt Friskole er en selvstændig forening, som har til formål at støtte op om Romalt Friskole og aktiviteter, som skolen ønsker at sætte i værk for eleverne på skolen og i skolens IFO.