Når Djurs Sommerland åbner for årets sæson på fredag 27. april, kan børnefamilierne se frem til at prøve hele to nyheder

 

Det er familiekarrusellen Safaribussen og børnerutschebanen Jungle Rally. Sammen med sidste års store rutschebane-nyhed DrageKongen er de to nye forlystelser en del af et nyt stort Wild Asia-område i parken.
I år er familiens yngre børn i fokus, når Djurs Sommerland åbner to nye forlystelser til sæsonstart St. Bededag 27. april.

I den nye børnerutschebane Jungle Rally kan alle børn fra 90 cm. få deres allerførste rutschebane-oplevelse sammen med ældre søskende og forældre. Turen foregår med 40 km/t i farverige jeeps på en 70 meter lang rutschebane, så der er fart og spænding i vente for de mindste.

Årets anden nye forlystelse er familiekarrusellen Safaribussen. Her får hele familien sug i maven på en overraskende safaritur i junglen, hvor bussen kører rundt og rundt og bliver løftet op i hele seks meters højde.

”Jungle Rally er faktisk Djurs Sommerlands syvende rutschebane og en forlystelse, vi kalder for ’min første rutschebane’ – den er især for de børn, der måske ikke er helt klar til at prøve Den Vilde Hønsejagt i Bondegårdsland endnu. Og med karrusellen Safaribussen åbner vi endnu en forlystelse, som både store og små kan opleve sammen,” fortæller Henrik B. Nielsen, administrerende direktør i Djurs Sommerland.

De to nye forlystelser er placeret i Djurs Sommerlands nye Wild Asia-område ved siden af sidste års populære nyhed DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster.

Samtidig kan alle også i år glæde sig til Danmarks største rutschebaner, otte temalande, et stort Vandland og over 60 sjove forlystelser. Djurs Sommerland åbner for sin 38. sæson St. Bededag 27. april kl. 10. Sæsonen afsluttes med en af Danmarks største halloween-fejringer Magisk Halloween fra 13.-21. oktober.