HusCompagniet har en klar vækststrategi og vil i 2018 åbne flere salgskontorer i provinsen. Nu gælder det Danmarks 6. største by Randers.

HusCompagniet stod for bygningen af ikke mindre end 1.900 huse i 2017, hvoraf cirka 1.500 blev bygget på dansk grund. Det er ny rekord og svarer til ca. hver 3. nybyggede parcelhus i Danmark.

Den ambitiøse vækststrategi gennemføres blandt andet via åbning af nye salgskontorer. I 2017 åbnede HusCompagniet nye kontorer i henholdsvis Holbæk og Næstved, og i år er turen kommet til Jylland. Det sker i første omgang med åbningen af et nyt salgskontor i Danmarks 6. største by Randers, som skal imødekomme den voksende interesse, der er for at bygge parcelhuse i Randers og omegn:

Vi ser et stort potentiale i Randers og de omkringliggende kommuner – blandt andet Mariagerfjord og Norddjurs kommuner. Byggelysten er stor, og der er gode muligheder for at erhverve attraktive byggegrunde. Det skyldes blandt andet, at Randers Kommune har været fremsynede i forhold til at levere byggemodnede jordstykker, og det giver både fordele for os og for de kommende husbyggere, forklarer Peter Jakobsen, der er afdelingsdirektør i Aalborg, men som også skal lede det nye kontor i Randers.

I Randers Kommune blev der i 2017 bygget ca. 100 nye parcelhuse, hvoraf HusCompagniet stod for 15-20 procent. Med det nye salgskontor har HusCompagniet en målsætning om at øge markedsandelen markant:

Med det nye salgskontor har vi en god forudsætning for at øge vores markedsandel i Kronjylland. Vores erfaring viser, at vi med vores tilstedeværelse næsten kan fordoble markedsandelen. Åbning af kontorer i udvalgte byer er således en vigtig del af vores vækststrategi, og der er da også flere åbninger på vej i andre jyske byer, fortsætter han.

Det nye salgskontor åbner den 1. maj 2018 og kommer til at indeholde kontor samt mødelokale med et mindre showroom. Her skal to faste byggerådgivere sidde på adressen Østervold 47, som er lokaler, der er lejet af Nybolig Bjørn og Ankersen.

Vi deler i første omgang kontorer med ejendomsmægleren Nybolig Bjørn og Ankersen. Det vil give nogle gode synergier, da kunderne så kan modtage rådgivning fra flere parter, fortsætter Peter Jakobsen.

Randers får hele pakken
Samtidig med åbning af det nye salgskontor, åbner HusCompagniet også en udstillingsby på Egeskovvej i Dronningborg. Den består af fire huse i størrelsen 157 til 194 kvadratmeter:

Med udstillingsbyen kan vi sammen med det nye salgskontor for alvor imødekomme den stigende byggelyst og samtidig ruste os til at vækste i fremtiden. Med fem minutters kørsel mellem kontor og udstillingsby tilbyder vi et nærmest perfekt udgangspunkt for både kunder og byggerådgivere. Det er nemlig helt afgørende, at beslutningsprocessen er let, og at vi får en klar forventningsafstemning fra starten, forklarer Peter Jakobsen og fortsætter:

Her er tegninger, 3D-visninger og udstillingshuse det tætteste, vi kan komme på det færdige produkt. Vi har derfor indrettet og designet de fire huse vidt forskelligt, så man nemmere kan danne sig et overblik over de mange valgmuligheder.

Som at være hjemme
Oplevelsen når man går rundt i de fire huse er meget virkelighedsnær. Husene er fuldt møblerede, og haverne har både haveanlæg, terrasser, flagstang, trampoliner og gyngestativ, siger Peter Jakobsen afslutningsvis.