De randrusianske fodboldklubber er enige om, at der er et endog meget stort behov for yderligere kunstgræsbaner i Randers Kommune. Men kommer det til snakken om placeringen af en ny kunstgræsbane hører enigheden op. Således peges der i stort set alle verdenshjørner, da både Randers KFUM, Vorup FB, Hornbæk SF og Helsted Fremad alle meget gerne ser kunstgræsbane på bestående – egne – arealer og mener at have den bedste beliggenhed.Nogle steder – Vorup FB og Hornbæk SF – er man sågar i gang med at undersøge mulighederne for selv at finansiere en del af anlæggelsen af en kunstgræsbane, der ventes at løbe op i godt tre millioner kroner.I det kommunale budget 2011 er der afsat godt to millioner til fremme af faciliteter for breddeidrætten, og det er disse to millioner, fodboldklubberne har rettet blikket mod.”Jeg vil ikke sige så meget andet end, at vi søger puljen og meget gerne ser en kunstgræsbane på Ulvehøj. Men det er vi vist ikke alene om,” er kommentaren fra Vorup FB-lederen Jens Bjørnholt.I HSF bekræfter fodboldformand Poul ”Joe” Kristensen, at HSF satser på kunstgræs på Overvænget.”Vi forsøger at rejse en del penge selv. Vi har behov for kunstgræsbaner i alle verdenshjørner i kommunen, og nu forsøger vi så. Vi har behov for det ude hos os,” siger Poul Kristensen, der – såfremt der ikke findes penge til kunstgræsbanen – vil bede kommunen om hjælp til anlæggelse af en græsbane eller endnu bedre yderligere to græsbaner.Begge parter havde håbet på støtte i form én million kroner fra DBU, men Randers var ikke med i rækken af byer/klubber, der fik støtte fra DBU i denne omgang. Så nu skal Vorup FB og HSF selv finde den resterende finansiering og håbe på hele 2.2 millioner-puljen fra Randers Kommune, hvis ønsket om kunstgræsbane skal gå i opfyldelse.