En lejlighed i Danmarksgade i Randers havde søndag formiddag ubudne gæster.Fra stedet blev stjålet en pung med 400 kroner og diverse betalingskort i – pungen blev senere fundet og indleveret på hittegodskontoret, dog uden kontanter.
Også et værksted på Fabersvej har i løbet af weekenden haft indbrud, her er der sparket hul i en dør for at skaffe adgang, men der er endnu ikke overblik over, hvad der eventuelt er stjålet.Familien i en villa på Hostrupsvej i Langå har i løbet af weekenden mistet et fladskærms TV, en bærbar computer, kameraer, diverse smykker og jakker.På Mozarts Allé i Randers forhindrede en alarm, sandsynligvis et indbrud i en villa.Alarmen gik kort efter klokken 04.00 søndag morgen, da hoveddøren blev sparket ind, og en nabo så efterfølgende tre mænd løbe fra stedet.Lørdag eftermiddag blev et lyssignal i krydset Frederiksdalvej/Hammelvej i Randers påkørt.Det foregik med en traktor, der blev ført af en 46-årig mand, der er frakendt kørekortet.Manden var ikke spirituspåvirket, så hvorfor påkørslen skete, er der umiddelbart ingen forklaring på.En 37-årig mand fra Randers havde ikke til sinds at standse, da han i weekenden kom kørende ad Rådmands Boulevard i Randers.Det var en patrulje, der spottede manden, og som ville have ham til at standse, men han fortsatte hen til rockerborgen, længere henne ad boulevarden.Da patruljen fik kontankt med ham der, opførte han sig så provokerende, at han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.