”Børn hjælper børn” var temaet på den årlige motionsdag for eleverne i 4.-10. klasse på Randers Realskole. Fire unge studerende ved Erhvervsakademiet Dania i Randers fostrede ideen til hjælpeprojektet, og de ansvarlige på Randers Realskole var hurtige til at tilslutte sig opgaven i den gode sags tjeneste. Børnene skulle med andre ord konkurrere i forskellige idrætsdiscipliner og samarbejdsøvelser og ad den vej tjene point, der som afslutning på dagen og projektet ville blive omregnet til sponsorkroner. Hver en krone går som støtte til en børnehave i Mali, hvor man forsøger at hjælpe børnene til en markant bedre start på livet.Det endelige beløb til støtte i Mali var ikke fuldstændigt opgjort på dagen, men det vurderes til at blive over 20.000 kr., som Børnefonden altså kan sende af sted på vegne af børnene fra Randers Realskole.Og pengene kom ikke nemt ind. Der blev arbejdet hårdt for dem. Nattefrost havde gjort jordbunden hård og kold for fødderne, men eleverne fra Randers Realskole slæbte vand frem og tilbage, løb forhindringsløb og dystede i høvdingebold. De lyttede også til Moussa Diallo, der er en anerkendt musiker, der har boet i Danmark i mange år og som var udsendt af Børnefonden. Han er selv født og opvokset i Mali og kunne derfor med stor entusiasme fortælle om livet der.Som afslutning på dagen skulle der kåres en vinderklasse, og til at hjælpe med overrækkelsen af den store pokal kom Camilla Dalby fra Randers HK og Tidiane Sane og Issah Ahmed fra Randers FC. De to Randers FC-spillere er begge født og opvokset på det afrikanske kontinent i henholdsvis Senegal og Ghana og syntes selvfølgelig, det var en god ide med støtteprojektet.