Randers HK-pigerne spillede det ene øjeblik aldeles blændende for så i perioder gang på gang at smide bolden væk og lave dumme fejl. I undertal gik det glimrende – i overtal knap så godt. Komfortable føringer så flere gange undervejs ud til at blive sat over styr, men det endte med sikker RHK-sejr i et sandt målorgie i Champions League-opgøret på hjemmebane mod østrigske Hypo Niederösterreich.Randers HK vandt 39-32 efter 18-15 ved pausen i en kamp, hvor ni spillere scorede. Og i en kamp, hvor det ikke var en enkelt eller to, der trak det store læs. I en kamp med seks scoringer af Veronica Cuadrado og Susann Müller og en håndfuld af hele fire – Simone Böhme, Nina Wörz, Camilla Dalby og Katrine Fruelund.Flere gangs øgede RHK-føringen i undertal – bl.a. med to scoringer fra 25-22 til 27-22, men på negativsiden hører, at man foran 32-24 på mindre end tre minutter lod østrigerne reducere til 28-32.