Jo, ældre kan sagtens spille tennis… Jo, ældre, der aldrig før har spillet, kan sagtens begynde at spille tennis… Jo, unge kan sagtens spille minitennis… Sådan siger de p.t. i Randers Tennisklub, der gerne vil præsentere tennissporten for udvalgte målgrupper og derfor allerede fire gange har været ude at køre med Idrætskaravanen og gerne hopper ombord igen, når der køres rundt til samtlige SFO´ere i Randers Kommune. Det fastslår formanden for tennisklubben Lars Elkjær, der mht udvalgte målgrupper sigter efter dels ældre over 55 år og dels alle byens børn i aldersgruppen 8-13 år. En af metoderne til at få folk i gang er at udrydde fordomme. Eller en enkelt af slagsen. ”Tennissporten har i mange år haft den begrænsning, at fordommen har været, at det er svært at lære at spille tennis. Det er det ikke,” siger Lars Elkjær.