Randers HK løb ind i en ordentlig øretæve i Champions League-opgøret ude mod ungarske Györ, der lavede RHK til ungarsk gullasch og vandt med hele 15 mål! Ja, det er ikke løgn – 15 mål! 35-20 lød lussingen på, og nu bliver sidste runde på udebane lørdag mod franske Metz helt som ventet alt-afgørende. Efter øretæven i Ungarn skulle Randers HK umiddelbart vinde i Frankrig for at gå videre. Efter rundens anden kamp – Metz på udebane mod østrigske Hypo Nederösterreich – er odds og mulighederne for træner Jan Leslie og hans piger blevet lidt bedre, for østrigerne vandt lidt overraskende 28-25. Det betyder, at Randers HK ikke som først antaget skal vinde med to mål i Frankrig for at blive bedst indbyrdes i kampene mod Metz. Efter det franske nederlag i Østrig kan Randers HK nu nøjes med at spille uafgjort i Metz og dermed holde fast i andenpladsen. Det var et Randers HK-hold, der sejlede rundt i Ungarn. Eller som tv-kommentator Leif Mikkelsen sagde det ”et hold, der ligner et hold på vej i opløsning.” Randers HK var med til 1-1, kom bagud 1-8, 6-14 og 9-16 ved pausen mod et fremragende ungarsk hold, der var en klasse eller rettere to eller tre bedre end Randers HK og langt, langt bedre end i klubbernes første indbyrdes møde i Randers, hvor Randers HK vandt sensationelt På hjemmebane var skarpskytten Eduarda Amorim og andre verdensstjerner som Anita Görbicz, Heidi Løke og målvogtersken Katrine Lunde Haraldsen helt på toppen og udslagsgivende. Selv i undertal splittede ungarerne det randrusianske forsvar efter behag og scorede flere fremragende mål. Randers HK og specielt Camilla Dalby er p.t. alt for svingende i præstationerne, og Randers HK mangler klart en styrmand. Det gjorde man også i kampen i den hjemlige liga inden afrejsen til Ungarn, da Randers HK på hjemmebane meget skuffende tabte topopgøret 21-26 mod Team Esbjerg. I denne uge er der to opgaver for Leslie og hans trup. Tirsdag aften i den hjemlige liga ude mod Slagelse, hvorefter truppen sætter kursen mod Frankrig til det alt-afgørende CL-opgør mod Metz. Nu er det ikke mere vind-eller-forsvind i Metz. Nu er det nok med et uafgjort resultat, for vinder Metz igen, slutter holdene ganske vist a point, men så er Metz bedst efter to sejre i indbyrdes kampe.