De kender hinanden særdeles godt. Har leget sammen som børn og arbejdet sammen som professionelle håndboldfolk i bl.a. tyske Leipzig og i Randers HK. Men onsdag aften er de modstandere, når det gælder en billet til den danske pokalfinale i kvindehåndbold.De er Randers HK’s Katrine Fruelund og hendes fætter, Viborg HK’s træner Martin Albertsen. Begge er ude af Champions League, så nu kan begge klubber og Katrine og Martin fokusere på at nå og vinde pokalfinalen og måske i tilgift også vinde det danske mesterskab.Lodtrækningen til semifinalerne magede det således, at familiestriden afvikles i Skyline Arena i Randers onsdag aften 16. november 21.00, mens den anden semifinale står mellem Team Esbjerg og Sønderjyske.Der er dog tvivl om, hvorvidt Katrine bliver klar til familiestriden. Hun udgik med en skade i sidste uge, da Randers HK vandt en pligtsejr i ligaen i Slagelse og måtte melde afbud til Champions League-kampen lørdag i franske Metz. En kamp, der sendte Randers HK ud af Champions League, inden det for alvor bliver sjovt og økonomisk fornuftigt.Hun ved ikke, om hun bliver klar til kampen mod Viborg HK; hvor hun også har spillet en lang årrække..”Det afgøres nok først i sidste øjeblik,” siger Katrine, der har problemer med ryggen og derfor blev hjemme fra Metz og i stedet så kampen på tv.”Det var en skam. I perioder stod vort forsvar godt nok, og det var ikke i forsvaret, vi tabte den kamp. Vi brændte alt for mange chancer,” er Fruelunds analyse af kampen.