I 15 år har hun været med til at præge dansk kvindehåndbold. Hun havde besluttet sig for at sige farvel efter sidste kamp i ligaen sæson 2011-2012, der blev det perfekte punktum for pigen fra Tebbestrup – med et dansk mesterskab til Randers HK, men så var det, at landstræner Jan Pytlick lige ringede og ville have hende til at hjælpe med at fjerne de sidste forhindringer på vejen mod OL i London i næste måned.Og så sagde hun – Katrine Fruelund – ja til at hjælpe Jan, der har siddet på bænken i langt de fleste af Fruelunds 184 landskampe. Blandt dem den sidste – mod Rusland i Aalborg søndag 27. maj. Efter sejre over Tunesien og Den dominikanske Republik var OL-billetten hjemme.Sportsligt var hun den helt store profil i de afgørende kampe om det danske mesterskab og den helt store drivkraft i finalekampene mod Viborg HK.Menneskeligt har hun også format. For intet havde været nemmere end at tage en tur til London og opleve sit tredje OL. Men nej tak lød det forleden fra Katrine til landstræneren.”Hellere stoppe, mens legen er god. Og at stoppe med et dansk mesterskab er det optimale.”Sagde Katrine til avisen søndag aften, da vi sagde tak for mange fantastiske oplevelser fra hendes hånd og fodskifte.Hun tog en fornuftig afslutning på en fantastisk karriere. Hun sluttede på toppen. Og vil blive husket for de aldeles fremragende finalekampe om DM mod Viborg HK i maj 2012. Ikke noget med at slutte af med en eventuelt mindre dansk god indsats ved OL. Selvom det koster en OL-deltagelse.