Her i formiddag indvies en ny cykel- og gangbro over Nørreåen ved Fladbro i den vestlige del af Randers.Langå Miljøgruppe har været en af initiativtagerne til bro-projektet ligesom de også har medvirket til udviklingen af den natur-cykelsti, som snart er klar til brug langs Gudenåen mellem Langå og Randers.LAG-Randers, der er den lokale gruppe for udvikling af landdistrikterne i Randers Kommune har støttet bro-projektet med 280.000 kroner.Tidligere borgmester i Langå og nu medlem af bestyrelsen for LAG-Randers Kaj Møldrup Christensen holder indvielsestalen, og han glæder sig over at den nye bro giver de lokale borgere og gæster mulighed for at komme endnu tættere på den smukke og spændende natur i området.Om en måned bliver den nye natur-cykelsti mellem Randers og Langå færdig, og så kan man cykle de 16 km gennem et enestående smukt landskab med våde enge og et spændende dyre- og planteliv.