Efter mange års diskussion om Nordtribunen på Auto C Park, blev det endelig vedtaget på byrådsmødet mandag 18. juni, at Randers kommune i samarbejde med Randers FC opfører den nye tribune. Nordtribunen blev aldrig renoveret ligesom resten af Auto C Park for fem år siden. Men efter sommerferien begynder kommunen at bygge tribunen, så Auto C Park endelig står helt færdigbygget til sæsonstart 13/14 i juli næste år.Selvom det nu er vedtaget at, nordtribunen skal bygges, er der stadig nogle, der ikke er helt enige i byrådets beslutning. Bjarne Overmark, Beboerlisten, har altid været modstander af tribunen, og han siger:  ”Jeg er imod nordtribunen, fordi det er dumt at kommunen skal betale, når det er Randers FC, der skal bruge det. Pengene kunne i stedet være brugt på børnehaver og skoler.”Selvom Ellen Petersen (S), formand for kultur og fritidsudvalget, er for den nye tribune, er hun ikke hundrede procent begejstret for projektet:”Det er godt at få færdiggjort projekter. Det er ikke ordentligt, at vi har et stadion, der ikke er helt færdigt. Der vil blive plads til flere arrangementer udover fodboldkampe, når stadion er færdigbygget,” siger hun, men synes dog at 30 millioner er mange penge at bruge på en tribune.Hos Randers FC er man glade for at stadion langt om længe bliver færdigt.Jesper Hansen, som er projektchef i Randers FC, mener at det færdigbyggede Auto C Park højst sandsynligt bliver et af de flotteste stadions i Danmark:”Det kommer til at give en helt anden og bedre oplevelse for både spillere og publikum på Auto C Park,” siger han.