Siden starten i 1983 har Grøn Koncert været en blåstempling af de bands og artister, der har optrådt på koncerterne. 1983 var det Sneakers og Frede Fup, der indtog den ene scene, der var dengang. 10 år senere var det Henning Stærk, Lisa Nilsson, Hanne Boel og The Sandmen. I 2003 var de populæreste bands (ifølge Grøn koncert) Junior Senior, Lars HUG, Suede og TV-2. Malk de Koijn, Mew og Carpark North. Nu fordelt på to scener.
Konferencier Jacob Haugaard, der selv har været med i 23 år, ser Grøn Koncert som en blåstempling af bands og artister.
”Ja, sådan er det også set fra musikbranchens side. De unge upcoming bands står jo i kø for at være med i denne rullende byfest”, fortæller han.
Men så er der jo også dem, der ikke vil optræde, siger han.
”Jeg kunne jo personlig godt tænke mig, at Kim Larsen var med – men han vil ikke. Han vil ikke reklamere for Tuborg – eller reklamere i det hele taget”, fortæller Jacob Haugaard.
Men hvis, det er for at få et bredt aldersmæssigt publikum at Kim Larsen skulle være med, er det slet ikke nødvendigt med Kim Larsen. På Grøn Koncert kommer hele familien og hygger sig – 70 procent tager dagen som en udflugt med familie og venner og de hygger sig, uanset om det er rap, rock eller pop, der bliver spillet på scenen. Og LOC og Burhan G, jo de appellerer både til de helt unge, og de der har passeret 40 … det samme gør Rasmus Seebach og Nephew, der var at finde på scenen i år.