Under overskriften ”Til lands, til vands og i luften” kan forældre nu ånde lettet op. Børnene kan blive aktiveret i efterårsferien med alt lige fra skate, løbehjul, BMX, svømning, fodbold og dans.”Det trickede noget i mig, da jeg hørte at SFO´erne ville lukke i efterårsferien. Så måtte vi sætte noget i gang, så børnene kan få en aktiv ferie og forældre kan passe deres job”, siger den kendte eliteidræts- og fitnesstræner Bobby Croshaw, indehaver af SpinUs der har til huse på Udbyhøjvej.Alle fem hverdage bliver fyldt med sport og bevægelse – fodbold og svømning har til huse på Nørrevangskolen, skate, BMX og løbehjul foregår i All Access´ lokaler på Udbyhøjvej og dans foregår samme sted hos SpinUs.Randersidræt.dk er nystiftet idrætsforening, der flytter fokus fra traditionel banesvømning til kreativ, eksperimenterende og udviklende leg i vand. ”Interessen for foreningen har været så stor, at det første af vores otte hold allerede er overtegnet her en uge efter, de har åbnet for tilmelding”, fortæller Lene Kirstine Kullf fra Randersidræt.dkDet er DB´s trænere der står for fodbolden, Randersidræt.dk står for svømning, Thomas Hansen og hans instruktører står for skater-delen og Bobby Croshaw og andre dansere varetager dansedagene.Der er ingen overnatning på programmet men sodavandsdiskotek torsdag aften”, fortæller instruktøren.Man kan finde flere informationer og tilmelding på www.SpinUs.dk og www. randersidræt.dk