Lokalerne har stået tommer på Vestertorv siden starten af september. Hos Kirkens Korshær har man været igennem en omfattende renovering af butikken med tøj og ting, men nu er man igen klar til at genoptage salget i de gamle lokaler
 
Malingsduften hænger stadig i lokalerne hos Kirkens Korshær Genbrug på Vestertorv. Lokalerne både i stueplan og første salen har fået en ordentlig overhaling og væggene er igen skinnende hvide. Gulvet er nyslebent og interiøret og vindueskarme har fået den karakteristiske lille farve, som man genkender fra organisationens logo. Lokalerne skal nu fyldes op med ting, så der fra på mandag 2. november igen kan komme et salg ind til fordel for organisationens arbejde.
“Vi vil stadigvæk have det velkendte sortiment af tøj og ting, men det vil være på helt nye pladser i butikken. Så hvis man er vant til at komme her er det ikke sikkert at man lige kan finde rundt, når man kommer første gang igen”, siger den ansvarlige for butikken Inge Rørkjær.
Butikken som man kender den er tømt for varer og de er skiftet ud med tøj og ting der ikke før har været i butikken.
“Vi benytter chancen for at skifte ud i vores ting, så der bliver masser af nyt at gå efter”, fortæller hun.
Gennem de sidste par år har det været et ønske at få renoveret butikken, der trængte til en kærlig hånd. Nu har frivillige været i gang med at tømme butikken, håndværkerne har været i gang. Og nu står de frivillige igen klar til at fylde butikken med salgsvare til åbningen på mandag.
mens butikken har haft lukket har tøj og småting haft til huse i møbellokalet i gården, og det har givet den del pladsproblemer for møbelteamet.
“Men det har også givet nye bekendtskaber på kryds og tværs af de frivillige. Men de glæder sig nu alle til at komme på plads igen”, siger Inge Rørkjær med et smil.
Kirkens Korshør i Løgstrupbygningen på Vestertorv slår igen dørene op på mandag 2. november kl. 13-17, og der bydes i dagens anledning på kaffe og kage, til de der vælger at slå vejen forbi.