Intersport afholder for fjerde gang 12 timers skimesse i Arena Randers med søndag 1. november
 
I hallen kan man møde mange skieksperter fra blandt andet Nordica – Fischer – Head. Og som nyt kommer der også eksperter fra Salomon, der normalvis ikke deltager på messer, men har selv ønsket at komme til Randers på denne messe.
De interesserede besøgende vil endvidere kunne få masser af gode råd om ski, uanset om man er begynder eller ekspert på de lange brædder.
For de, der er morgenfriske, er der fra kl. 8.00, når messen åbner, kaffe og rundstykker. Og Randers Legeland kigger også forbi. Det gør de med flere skisimulatorer, hvor man kan teste sin form og teknik.
Undervejs på messen kan man lytte til Radio Alfa og være med i konkurrencen om en skirejse fra Danski til værdi af 10.000 kroner.
Foruden disse tiltag kommer Mazda i Randers og udstiller et par af deres biler og desuden vil man kunne købe outfit til skituren i form af skitøj, briller og hjelme. Kort sagt det man har brug for, for at få en god tur i sneen – og det til specielle messepriser.
Danski har en stand på messen, hvor man kan få mere at vide om deres produkter, og de står også klar med gode råd til turen.
Messen holder åbent fra kl. 8.00-20.00.