På Værket sætter Turbinen/Ridehuset scenen til enstorslået Prince-hyldest – på hans egen fødselsdag tirsdag 7. juni. Og det bliver med Prince’s egen trommeslager gennem 15 år, John Blackwell. Nu kan du vinde to billetter samt meet’N’greet med John Blackwell og være med til at hylde Princes lange musikkarriere, der startede med udgivelsen “For You” i 1978 og sluttede med Hit n´ Run Phase Two 2015
 
Funky, særligt udvalgte danske artister spiller mere ”purple” end nogensinde, når de går på scenen med John Blackwell, Prince’s egen trommeslager gennem 15 år. Blandt andet kan man opleve sanger James Sampson, sanger og guitarist Zacharias Celinder fra Julias Moon, sanger og keyboardspiller Claudia Campagnol – har optrådt med Stevie Wonder, Niels Landgren, Barbara Moleko og bassist Thomas Risell som har optrådt med Larry Graham, BuzStop m.fl.
Denne dag – 7. juni – ville Prince være fyldt 58 år, og det kan ikke markeres mere i Prince’s ånd end med et stort musikalsk overflødighedshorn og Princes egen trommeslager gennem 15 år John Blackwell. Han betegnes som en af verdens bedste trommeslagere, og han indtager scenen med de håndplukkede, danske soul-sangere og -musikere. De synger og spiller Prince’s bedste sange, for at hylde deres musikalske helt, der døde 21. april.
Det glæder John Blackwell eller JB, som han også bliver kaldt.
”Jeg er beæret over at blive inviteret med. Vi har haft fede shows i Danmark og har fantastiske minder. Jeg er klar til at fejre Prince’s musik, liv og minderne”, siger Blackwell, selvom det gjorde hjerteskærende ondt, da han fik nyheden:
”Jeg startede med at ryste, og så brød jeg helt sammen”.
Det bliver en aften i Prince’s tegn. Det er musik af Prince, for Prince – og ikke mindst for alle fans, som Prince har leveret soundtrack til – hvad enten det var til hverdag eller fest, opture eller nedture.
Som optakt til koncerten er der ”Prince Talk” på scenen med gæstestjerner og John Blackwell. Derefter hyldestkoncert og stort fælles ”hurra 4 Prince” til midnat.
Værket er en af tre steder der i Danmark bliver hyldest til den lille store kunstner fra Minneapolis, USA.
Og det glæder Mikael Rørsted fra Værket, at man kan være med her i Randers også.
”Vi ville alle meget hellere kunne opleve Prince selv, men når den mulighed er blevet frarevet os med hans tragiske død, så glæder vi os så meget mere over at kunne præsentere denne Prince hyldest live celebration på hans egen fødselsdag med hans egen trommeslager. Det bliver ganske enkelt stort. Og som kickstart for Turbinen som nyt regionalt spillested er det helt forrygende. Det kunne vi ikke markere på bedre vis”, siger Mikael Qvist Rørsted, chef for Turbinen, musik- og teaterhuset Værket.
Billetsalget er i gang.