Om 14 dage -26. juli – starter Randers Herre Håndbold for alvor forberedelserne mod den i særklasse mest spændende sæson i klubbens historie. Efter oprykningen i foråret gælder det nu debut i Boxer Herreligaen og kampe mod nogle af landets og dermed verdens bedste spillere.
Randers HH, der nu melder truppen komplet, åbner turneringen på hjemmebane mod ingen ringere end de forsvarende danske mestre Bjerringbro-Silkeborg, og lige siden oprykningen kom i hus, har der været arbejdet målrettet med at skabe en stærk trup, der kan tage udfordringen mod de allerbedste op.
Det arbejde er nu ved at være fuldendt, og efter i sidste uge at have præsenteret den norske landsholdsplaymaker Simen Strømberg kan klubben nu præsentere forlængelse med bagspilleren Søren Fisker, mens Hans Martin Asmussen er ny i klubben på højre fløj.
 
Rutineret fløj
Hans Martin Asmussen har det seneste halve år spillet for Skjern og har desuden flere sæsoner i SønderjyskE og et udlandseventyr i norske Stord på CV´et.
Sønderjyden kommer således med masser af tiltrængt ligarutine, og den 29-årige fløjspiller bliver samtidig alderspræsident på det unge Randers-hold.
”Det ser ud til, at jeg bliver den ældste spiller på holdet, og jeg håber at kunne bidrage med noget erfaring både på og udenfor banen,” siger Hans Martin Asmussen, der godt er klar over, at der skal kæmpes om hvert eneste point.
”I SønderjyskE og Skjern har det mest handlet om at komme i slutspillet, mens vi i Randers i første omgang skal koncentrere os om at overleve. Den situation har jeg ikke prøvet før, men det er en udfordring, jeg ser frem til, ”siger Asmussen.
Randers HH-Træner Jesper Holm glæder sig over aftalerne med de to spillere.
”Søren er måske ikke den spiller, der bliver profileret helt vildt, men han er god arbejdsmand, der bidrager med en hel masse både til træning og kamp. Martin er tiltænkt rollen som førstevalg på højre fløj. Han dækker godt op og skal være med til at stabilisere defensiven og samtidig har en god contrafase,” lyder karakteristikken fra Jesper Holm.
De næste 14 dage skal der lades op til sæsonstart og 26. juli samles hele truppen for første gang under Jesper Holm, der fortrøstningsfuldt ser frem mod den kommende sæson.
”Vi ved jo godt, det bliver hårdt, men jeg synes, vi har samlet et rigtigt fornuftigt bud på et Ligahold,” slutter Jesper Holm.