Masser af drama på Randers Freja Fodbold-generalforsamling
 
I Randers FC vil man forbedre den lokale talentudvikling i fodbold. Og have ledelsesret over alle hold fra U 10 til og med U 19, mens U 6-U 9-grupperne skal blive i Freja.
Kort og godt vil Randers FC have adskilt bredde fra elite.
Eliten skal i FC, mens bredden kan foregå i Freja.
Det vil Freja ikke være med til, og det er der kommet et større drama ud af.
Så meget, at punktet kun med ganske få ord blev diskuteret på Randers Freja Fodbolds generalforsamling, der udviklede sig til en farce og et drama med fodboldformand og meget mere Lars W. Knudsen i en hovedrolle.
 
Et anderledes Freja
 
Det blev til en mere end fire timer lang generalforsamling, der beviste, at Randers Freja Fodbold er i dyb krise.
Spillere, ledere og trænere ønsker et anderledes Freja. Det kom tydeligt frem efter en kaotisk aften. Spillere, ledere og trænere følte sig til grin over at være afvist som stemmeberettigede og over at se, at Lars W. Knudsens/bestyrelsens allierede bestående af passive og efterhånden aldrende medlemmer og old-boys-spillere bestemmer over Frejas fodboldafdeling.
Fodbolden kom i anden række denne aften i Frejas klubhus et langt indkast fra indgangen til BioNutria Park og direktør Michael Gravgaards kontor. Samme Gravgaard, der også spiller på serie 2 i Freja, men ikke kunne stemme på generalforsamlingen (læs andetsteds).
Aftenen bød på et uhørt kampvalg om dirigentposten med sejr 36-34 til Gravgaards kandidat – bl.a. via 11 spillere på ungdomskontrakter i Randers FC.
Dem forsøgte Lars W. Knudsen jvf. beslutning på ekstraordinær klubbestyrelsesgeneralforsamling tre uger inden dog hurtigt at få neutraliseret.
Det fik han, og så tippede flertallet af stemmeberettigede fra FC-lejren til Freja-lejren, selvom man senere på aftenen fik dirigentens og forsamlingens godkendelse til at give fem andre, der havde tilmeldt sig, men ikke præciseret nok, hvad de ønskede at deltage i, lov til at stemme.
Kampen om stemmerne/flertallet var hård. Således blev aktive,
der via Mobile Pay kunne dokumentere, at de havde betalt kontingent i tide, i første omgang afvist, fordi pengene for sent var gået ind på Frejas konto.
Det var ikke fair-play over hele linjen. Således følte flere deltagere sig stødt over, at en deltager tillod sig at insinuere, at Gravgaard havde lovet de 11 unge noget for at deltage og stemme. Det skete med et spørgsmål om, hvorvidt der var forskel på de unges løn efter generalforsamlingen i forhold til inden.