På lørdag 29. oktober afholdes der stor sikringsøvelse på Randers Havn. Øvelsen starter kl. 8.00
 
I samarbejde med Østjyllands politi, Beredskab og Sikkerhed, Falck, Præhospitalet og Regionshospitalet Randers, Hjemmeværnsdistrikt Østjylland Politikompagniet i Randers, Marinehjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen Midtjylland afholder Randers Havn sikringsøvelse på havnens område lørdag 29. oktober i tidsrummet fra kl. 08.00 til omkring kl. 12.00.
Øvelsens primære formål er at afprøve sikringsplanen for Randers Havn.
“Herudover skal myndighederne træne egne beredskabsplaner i forbindelse med en alvorlig hændelse samt træne samarbejde og kommunikation. Som et nyt tiltag deltager Regionshospitalet Randers i øvelsen, da der vil indgå tilskadekomne figuranter”, fortæller havnedirektør John Morgen.
“Øvelsen vil på ingen måde hindre den daglige drift, men mindre gener kan dog forekomme, hvis man færdes på havnens område, da en del af området vil blive inddraget i øvelsen”.
Der vil blive foretaget adgangskontrol og registrering af trafik til og fra havnen.
“Vi håber, at der vil være forståelse for afviklingen af en sådan øvelse, og de mindre ulemper det eventuelt måtte påføre på dagen. Øvelsesledelsen vil under øvelsen være til stede på Havnekontoret og vil kunne træffes der”, oplyser havnedirektøren.