For små to måneder siden påbegyndte Randers Bibliotek et større skifte af IT-system og netværk. Nu er tiden kommet til at færdiggøre projekterne og i den forbindelse, vil der forekomme uregelmæssigheder i den normale drift
 
Hovedbiblioteket i Stemannsgade holder åbent, men der vil være begrænsede muligheder i forhold til normalt. Lørdag 12. november åbnes der som normalt, men det vil kun være muligt at aflevere og låne materialer, læse aviser/magasiner samt naturligvis at benytte biblioteksrummet. Det vil ikke være muligt at benytte bibliotekets trådløse netværk (Wi-Fi), benytte publikums PC’ere eller printe/scanne på kopimaskinerne i biblioteksrummet.
Søndag 13. november vil der ligeledes være forskellige driftsforstyrrelser, da en række opdateringer skal foretages i løbet af dagen. Det vil dog være muligt at benytte bibliotekets PC’ere  og trådløse netværk samt muligt at aflevere materialer. Bibliotekets digitale tilbud, der kræver login og password som f.eks. eReolen og Filmstriben, vil i begrænset omfang også være berørt henover weekenden.
Randers Bibliotek Syd, Randers Bibliotek Øst og Langå Bibliotek holder lukket hele weekenden, 12. og 13. november, da alle tjenester periodevis vil være ude af drift de pågældende steder
 
Normal drift
Randers Bibliotek forventer at afslutte integrationen af de nye systemer i løbet af søndagen og regner med at være i normal drift mandag 14. november.