To mand til DM – og tjekkiske boksere til jule-øretæver i Fritidscentret
 
Combat Boxing Randers er klar til sæson 2016-2017, der for alvor indledes med de danske mesterskaber i Esbjerg i weekenden 25.-27. november.
Combat sender to mand til DM – de tjetjenske brødre Ibrahim og Ismail Kagermanov, der i flere omgange har været i Randers og imponeret både i Randers, Jylland og det øvrige Danmark.
De to brødre har på det seneste igen opholdt sig hos forældrene i Polen og har bokset flere kampe, siden de sidst var i Randers. De håber begge på snarligt polsk statsborgerskab og dermed mulighed for at returnere til Danmark
”Det bliver spændende. De kommer begge til Danmark efter flere kampe i Polen og har meddelt, at de er i topform, ” siger Combat-træner Johnny Jørgensen, der er de tjetjenske brødres foretrukne træner.
Ved DM er Ibrahim tilmeldt i letweltervægt for eliteboksere og Ismail i letweltervægt for U-19-boksere.
Johnny Jørgensen glæder sig til gensynet og er spændt på at se, hvad de begge har lagt på repertoiret siden sidste ophold i Randers.
Ibrahim er ubesejret i10 kampe, hvoraf de otte er vundet før tid – enten på teknisk knock-out TKO eller på ren knock-out KO.
De to brødre var senest i Randers i foråret, da de deltog ved de danske begyndermesterskaber.
Ibrahim blev mester i letweltervægt, da han stoppede sin modstander i anden omgang, mens Ismail efter Johnny Jørgensens mening blev snydt for guld og måtte nøjes med sølv efter et kontroversielt nederlag i finalen.
 
RAC er klar
Johnny Jørgensen og Combat er gået i gang med at arrangere julesmæk for de bokseinteresserede i Randers og omegn.
Combat afvikler stævne fredag den 9. december i Fritidscentret, og Johnny Jørgensen henter igen et helt hold modstandere fra Tjekkiet.
Der var også tjekkiske boksere til julestævet 2015, og henvendelsen til Tjekkiet er atter rettet til klubben Banik Most, der i december i fjor sendte en blandet trup, hvoraf nogle virkelig gav smæk for skillingerne i en dansk-tjekkisk holdkamp, der gav dansk sejr på 9-3.
Nu skal Combat så ”blot” samle en dansk trup og håber på hjælp fra de andre klubber i Randers.
”Randers Atlet Club har meldt sig klar til at stille med fem boksere. Vi har også rettet henvendelse til Randers Bokse- og Motionsklub, men har fået den besked, at de ikke kan stille med boksere. Vi kommer selv med seks mand, så det bliver nu en slags bykamp Randers-Bank Most,” siger Johnny Jørgensen..