Et netværk af netværk i Randers er blevet til under navnet Biznet Randers. Initiativtagerne vil lave mere udbytterige, bedre og større arrangementer til glæde for alle erhvervsdrivende i Kronjylland.

Biznet Randers er blevet skabt, da flere lokale netværksudbydere gerne vil skabe større arrangementer i Kronjylland, som kan styrke erhvervslivet og vise værdien af netværk.

”Det er mere udviklende og mere givtigt for deltagerne at komme til et arrangement med 200 mennesker end til et med 50. Derfor tænkte vi også, at det kunne være en rigtig god ide med et fælles forum, hvor vi kan lave udbytterige tiltag”, siger kommunikationsansvarlig i Erhverv Randers, Jesper Lieberknecht. Den lokale erhvervsorganisation har fået rollen som koordinator for samarbejdet.

Det første initiativ

Det første initiativ som samarbejdet har kastet af sig udover selve etableringen af netværket er et handelstræf, der skal afholdes hos Sparekassen Kronjylland på Tronholmen torsdag 2. marts.

”Vi vil gerne lave det største og bedste handelstræf som Randers nogensinde har set, og med dette samarbejde, så tvivler jeg ikke på, at det kan lade sig gøre. Vi forventer, at vi sagtens kan samle mindst 200 erhvervsfolk, når vi løfter i flok. Det er jo noget som er interessant for rigtig mange erhvervsdrivende i hele Kronjylland”, siger Henrik Dahl, der selv driver to netværksgrupper i Randers.

Arrangementet foregår på den måde, at man efter tilmeldingen er afsluttet får tilsendt en deltagerliste, og her kan man så afkrydse fem deltagere man gerne vil mødes med. På dagen får man så de fem møder med så mange som muligt af de forretningsfolk, man har ønsket et møde med.

Der bliver også rig mulighed for at netværke med andre deltager til arrangementet, da man, mens der bliver serveret tapas og drikkevarer, frit kan bevæge sig rundt blandt de øvrige erhvervsfolk.

 

Fakta om biznetranders.dk

Man kan læse mere og tilmelde sig på www.biznetranders.dk.

Det nye netværk består af foreløbigt 12 forskellige netværk eller lignende organisationer; Erhverv Randers, Henrik Dahl Netværk, Netværk Randers, Randers HK, to lokale afdelinger af Rotary, Q-vinderne, JCI Randers, Ledernetværk Tradium, Lederne Kronjylland, Jobcenter Randers Erhverv og iværksætterhuset WorkInn.