Fra 1. februar får indbyggerne i Harridslev og Stevnstrup mulighed for at skifte bilen ud med en hurtig elcykel til og fra jobbet, når Randers Cykelby flytter en flok elcykler til de to byer

 

Randers Cykelby har i en årrække med stor succes lånt elcykler ud til borgere, der i en periode ønsker at træde i pedalerne til arbejde i stedet for at sidde bag rattet i en bil. Nogle af cyklerne lander fra den 1. februar i Dagli´Brugsen i Stevnstrup og i Korshøjhallen i Harridslev.  Her kan borgere hente elcyklerne og låne dem i to måneder ad gangen.

Gorm Vestergaard, der er centerleder i Korshøjhallen, ser frem til at kunne udlåne cykler i Harridslev:

”Vi har masser af planer om at udbygge hallen, så vi kan tilbyde flere aktiviteter til alle borgere i Harridslev. Udlånet af elcyklerne ligger derfor fint i tråd med vore fremtidsplaner, der handler om mere bevægelse og sundhed til alle borgere i vores lokalsamfund,” siger Gorm Vestergaard.

Dagli’Brugsen  i Stevnstrup er også meget tilfreds med at kunne udvide deres varesortiment med lånecykler:
”Elcyklerne giver os en unik mulighed for kunne tilbyde vore kunder en sund serviceydelse samtidig med at de handler dagligvarer hos os”,  siger Alex Bach, brugsuddeler i Dagli’Brugsen i Stevnstrup.

 

Fakta
Elcyklerne kan bookes på Randers Cykelbys hjemmeside www.randerscykelby.dk.
Cyklerne lånes ud til borgere, der vil skifte bilen ud med en cykel til og fra arbejde.
Når man har booket en elcykel via Randers Cykelbys hjemmeside, kan man hente cyklerne følgende steder.

Harridslev, Korshøjhallen
Stevnstrup, Dagli’Brugsen
Langå, cykelbutikken, Langå mini motor
Spentrup, Superbrugsen
Assentoft, Sparekassen Kronjylland