Torsdag 9. marts kl. 19.00 kan man høre Anders W. Berthelsen live i Randers. Det sker når FOF holder foredragsaften i Romalt Aktivitetshal

 

En af tidens mest alsidige og populære skuespillere Anders W. Berthelsen fortæller i et hudløst ærligt foredrag om sit liv – krydret med et ekstra twist af spontant skuespil.

Hvor hurtig er Anders, når han skal improvisere ud fra et oplæg eller en akut opstået situation ? Hvordan gør han det ?

Hvor godt kender du egentlig Anders W. Berthelsen ? Du mener måske, du kender ham for det sjove og totalt-flad-af-grin komik men vidste du, at han er et mangfoldigt talent og har udover skuespillet på film og teater også lagt stemme til flere animationstegnefilm ? Vidste du, at han eksempelvis ikke går til auditions ?

Anders W. Berthelsen er en af den aktuelle danske film- og teaterscenes mest synlige profiler –  fra den uden tvivl mest kendte som den lidt rå og egocentrerede René i DR’s serie “Taxa” fra slutningen af 1990’erne til den sympatiske socialdemokrat Palle From i TV-serien Krøniken og den afmålte skibsredder Robert Zeuthen i DRs Forbrydelsen III. Senest spiller han karakteren Jørgen Bynke i den nye danske og hjertevarme komedieserie på TV2 ”Grethe”. Familien Bynke med en totalt kaotisk hverdag. Alt roder, for lidt tid, rust i kærlighedslivet med et forestående kobberbryllup og sammenbragte børn, som lever i deres egne verdener.

Anders W. Berthelsen har de senere år udviklet en hang til komedier såsom Klassefesten-filmene 1, 2 og senest 3’eren, som er den mest sete komediefilm i 2016 samt humoristiske teaterstykker som Shakespeares samlede værker på 97 minutter og Danmarkshistorien.

Anders trives i dag på slap line som entertainer, og han nyder spontaniteten, det uforudsigelige som pludselig opstår i en given situation.

Nu er er lejlighed for at høre den folkekære skuespiller fortælle om sit private liv og skuespillerlivet, op- og nedture, motivation, trivsel, sceneskræk og livet som kendis.

I anden del af foredraget er Anders på slap line med publikum. Anders vil med udgangspunkt i indsamlede opgaver fra publikums ønsker improvisere forskellige roller og svare på spørgsmål fra salen.

Billetter kan købes hos FOF Randers.