Hotel Randers lægger tirsdag 7. februar kl. 16-19, lokaler til et vurderingsarrangement med Bruun Rasmussen. Deres vurderingseksperter sætter pris på kunst, design, antikviteter, smykker, vin, frimærker og mønter

 

Vurderingsdagen er en chance for at få stillet sin nysgerrighed og hvem ved, måske gemmer man på en skjult skat, der kan indbringe en mindre formue på auktion. Det koster ikke noget at få en uforpligtende vurdering med henblik på salg. Er genstanden for stor, kan man medbringe et vellignende foto samt mål eller en liste over samlingen.

 

Tidens tendenser


Bruun Rasmussen følger nøje tidens tendenser og ser, hvad der efterspørges på auktionsmarkedet. “Lige nu ser vi flotte hammerslag på ældre kunst og antikviteter såvel som moderne kunst og design. Dertil ser vi fortsat en fremgang på markedet for såvel russisk som kinesisk kunst og kunsthåndværk samt smykker og armbåndsure. Interessen for samlerobjekter som frimærker, mønter og vin er også stor”, fortæller Bruun Rasmussen.

I forbindelse med vurderingsdagen søges bl.a. værker fra Galerie Nord herunder kunst af Maurice Estève, Albert Bitran, Jean Messagier, Walasse Ting, John Christoforou og Mehmed Néjad.

“Vi oplever desuden stor efterspørgsel på værker af Sven Dalsgaard, Asger Jorn og de øvrige Cobra kunstnere”, lyder det.