Folk i Udbyhøj kan nu se frem til at komme sikkert hjem med natbussen i Randers-Ugen og julefrokostsæsonen. Et enigt byråd vedtog nemlig Velfærdslistens forslag om, at den natbus, der indtil nu har haft endestation i Øster Tørslev og derefter er kørt til garagen i Udbyhøj uden passagerer, fremover også skal tage passagerer med til Udbyhøj

 

Tirsdag 24. januar holdt Velfærdslisten et velbesøgt borgermøde på Dalbyover Kro. Her pegede mange på det tossede i, at buslinje 238 på den sidste nattur i forbindelse med Randers-Ugen og julefrokostsæsonen kører passagerløs garagekørsel fra Øster Tørslev til garagen i Udbyhøj. Derfor løftede Velfærdslisten sagen op i byrådet med et forslag om, at der også skulle køres med passagerer på den sidste del af turen fra Øster Tørslev til Udbyhøj.

Både borgere og politikere har flere forsøgt at gøre noget ved det – men forgæves. Indtil i går. Her vedtog et enigt byråd nemlig Velfærdslistens forslag.

Det betyder, at borgerne i Udbyhøj nu kan se frem til at komme sikkert hjem med natbussen i Randers-Ugen og julefrokostsæsonen. Den sidste tur i køreplanen, der kører fra Randers kl. 04.00 og hidtil har haft slutdestination i Øster Tørslev kl. 04.30, får nemlig fremover endestation i Udbyhøj.

“Tillykke til borgerne i Udbyhøj! Jeg er glad for, at mine kolleger i byrådet lyttede. Tak for det!”, siger Kasper Fuhr Christensen, medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.

Han fortsætter:

“Det er et godt eksempel på, hvorfor vores borgermøder er en supergod idé. Alle kunne se, at det her var tudetosset, men alligevel fik kommunen ikke gjort noget ved det. Ideen med borgermøderne er netop at møde hverdagens eksperter og løfte de problemer, folk støder på i hverdagen, op i byrådet. Sagen her viser, hvorfor det er en rigtig god idé”.