Lyt med da Nabiha besøgte Bo Ørris til en snak om hendes nye album

Nabiha er klar med sin første kommercielle udspil i et år, og med den kommende single Young tager hun hul på et nyt musikalsk forløb, der strækker sig ud over hele 2017.

Young er opfølger til Nabihas højst placerede radiohit Weapon, der gik top 5 på airplaycharten og blev spillet af samtlige radiostationer landet over.

Selvom der ikke er udkommet ny musik i et år har Nabiha absolut ikke ligget på den lade side. 2016 har budt på masser af sangskrivning og live-jobs bl.a. sammen med Stine Bramsen på sidste års Grøn Koncert-turné, og en tjans som dommer i Talent på TV2. Samtidig har hun pendlet mellem Danmark, England og Norge, hvor hun har smedet sit seneste hit sammen med et friskt, ungt producerteam.

Som altid kan man mærke Nabihas sprudlende energi og unikke personlighed igennem hendes sange, og Young er bare det seneste eksempel på hendes take på en rigtig god popsang.

Selv definerer Nabiha sin musik som noget, der bor inde under en pop-paraply, men som også har al mulighed for at lade sig inspirere af alt muligt andet. En musikalsk pop-kamæleon af en art.

“Nogle af mine tidligste barndomsminder, er min families store kærlighed til musik – det er ikke alle, der kan synge, men alle gør det alligevel. Det er det fællesskab pop skaber, og den glæde jeg gerne vil ha’ ind under min paraply. Jeg elsker pop, og det som pop kan! Den får den sværeste produktion til at lyde fuldstændig ubesværet, og giver os en lyst til at synge med uanset om vi så kan synge eller ej. For musik handler om følelser, og pop er bare virkelig en abstrakt genre, som giver mig al den plads, jeg har brug for til at lege – og det er sindssygt vigtigt for mig!”.

Young er første forløber for en EP fra Nabiha, der udkommer i foråret 2017. Til april tager hun på en headliner Danmarksturné, der bringer hende rundt til det meste af landet, inden hun i midten af maj afslutter med en koncert i Pumpehuset i København.